۳
۱۲
آقــا

کودکم یکماه سرفه دارد؟

کودکم یکماه سرفه داشت با اینکه زادتین مصرف کرده بود 21دوباره بخاطر تب شدید مراجعه کردم براش بروفن واستامینوفن واسپری وشربت سینه ویزیت شد تبش قطع شد همین طور سرفه اما باز از سه شنبه شروع کرد به سرفه وعطسه وابریزش شدید وشبم از گرفتگی بینی خواب نداشت باید چه کنم؟

1 پـاسـخ

  • سلام‌احتمالا دچار الرژي و‌حساسيت تنفسي شده بايد به پزشک مراجعه بشه معاينه کنن و در صورت تاييد اين تشخيص درمان هاي لازم و اسپري تنفسي تجويز بشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 323 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران