فراموش کردن عشق اول و قدیمی عشقی که به گفته دختری که علاقه مندم بهش سه چهار ماهه گذشته ولی هنوز فراموش نکرده؟

سلام ببخشید من با یه دخترخانم که یک سال از من کوچیکتر هستن آشنا شدم ینی دختره متولد 78 هستش،قصدم آشنایی بود شماره همو گرفتیم ولی گفت نمیتونم دیگه وارد رابطه بشم چون عشق قبلی که عشق اولم بود راحت منو ول کرد و خیانت کرد به گفته خودش 3/4ماهه گذشته ولی هنوز نتونسته فراموشش کنه،من بهش علاقمند شدم میخوام اول کمکش کنم اون عشق اولو فراموش کنه و از این تومخی و سوگواری عشق اولش بیاد بیرون تا بتونیم باهم وارد رابطه شیم به کمک شما،آیا راهی هست

بازدید : 30 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس ، روان درمانگر و نوروتراپيست در تهران