فک میکنم افسرده هستم و از گذشته و اتفاقاتی که برام افتاده در عذابم؟

12 سال عینکی بودم تازه 2 ساله عمل کردم، از 14 سالگی همه جا مجبور بودم لنز بذارم، سختیا و ناراحتیاش طولانیه.....
وقتی 10.11 سالم بود تو خونمون سی دی سوپر پیدا کردم اون موقع نمیدونستم چیه نگا کردم تعجب کردم و.... بارها روابط پدر مادرم رو میدیدم که بابام میاد پیشش می‌خوابه یا دست میزنه به جاهای حساس مامانم فکر میکردن کسی خونه نیس یا نمیبینه
خیلی چیزای دیگه باعث شد منم که کنجکاو که نفهمیدم کی بکارتمو با دستکاری و خودارضایی که نمیدونم چی بود از دست دادم
تو 15 سالگی بهم تجاوز شد گول خوردم توسط پسری که می‌گفت قصدم ازدواجه و... با دوستاش به تمامه بدنم دست زدن و حس فاحشه بودن رو بهم انتقال دادن
17 سالگی عاشق شدم و خانواده پسره و پدر من نذاشتن بهش برسم و افسردگی شدید گرفتم اما نرفتم دکتر
از پدرم برادرم بارها کتک خوردم
3 تا خواهر بزرگتر دارم ازدواج کردن و هیچوقت ازشون محبتی ندیدم هیچ بدی هم دیدم
الانم خواهر 20 سالم داره ازدواج میکنه
منم 24 ساله هستم
آیا باید به روانپزشک مراجعه کنم و قرص ضد افسردگی وآرم بخش برخوردم یا چیکار کنم؟؟ لطفا راهنماییم کنین

9 پـاسـخ

بازدید : 778 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران