۳۳
۶۴
خانــم

درباره اینکه طب سوزنی برای سفت کردن و فرم دادن به سینه و بزرگ کردن و فرم دادن به باسن هم کاربرد دارد؟

با سلام بنده 33 ساله هستم سینه های بنده شل و آویزان نبودند ولی متاسفانه با افزایش سن دارن سفتی خود را از دست میدن و آویزان میشن و اینکه من باسن کوچیکی دارم آیا با طب سوزنی میشه باسن رو بزرگ کرد و بهش فرم داد و سینه را سفت کرد و اینکه اگه جواب مثبت است هزینه های طب سوزنی چقدره درباره این موارد چند جلسه مراجعه نیازه تا نتیجه لازمه رو بگیریم

1 پـاسـخ

بازدید : 200 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سوزني در تهران