۲۸
۸۲
خانــم

بیماریcpوطب سوزنی؟

باعرض سلام وخسته نباشید دختری ام28 ساله دارای معلولیت جسمی حرکتی ازدوران بچگی ومادرزادی پیش خیلی از پزشکان رفتم گفتن مشکل معلولیتت بیماریcpفلج مغزی هست درحال حاضر با دو تا عصا راه میرم از عصاها هم فقط برای بیرون خونه استفاده میکنم ولی توخونه بدون عصا راه میرم گه گداری برای کمک به خودم از دیوار کمکی میگیرم از لحاظ ذهن و حافظه و حرکت دست ها هیچ مشکلی ندارم مشکل معلولیتمم فقط از یه پام هست همه کارای شخصی ام روخودم انجام میدم به هیچ کس احتیاجی ندارم حتی کارای منزل نظافت وآشپزی ام میکنم همه کار انجام میدم  فقط مشکلم این عصاهاست میخواستم ببینم این مشکل من با طب سوزنی قابل درمان هست تاچه حدی، با این مشکلم همه چیز برام مشکل ساز شده درضمن از یه قسمت سرمم عمل شده. تا اون حدی که این عصاها رو زمین بذارم برام کافیه با طب سوزنی حل میشه.. بعضی ازدکترا هم گفتن عمل داری اکرهم عمل بشی رو ویلچر میافتی.چه راهی پیشنهد میکنید برام، خودتون طب سوزنی ام انجام میدین یانه؟همه جورعکس ام آرای وسی تی اسکن هم انجام دادم...خواهشاجواب بدین..منتظرجوابتون هستم..ممنون.

1 پـاسـخ

  • با سلام به شما دوست عزيز
    متاسفانه خير طب سوزني نمي تواند بيماري شما را درمان کند.ولي پيشنهاد ميکنم که 4 يا 5 جلسه انجام بدهيد چون باعث تعادل در کانال هاي انرژي در بدن مي شود و اين تعادل براي شما مفيد خواهد بود.ساکن کدام شهر مي باشيد؟
    تا پزشک خوب معرفي کنم يا اينکه خودتان به سايت انجمن علمي طب سوزني ايران مراجعه کنيد.
    موفق باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 497 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سوزنی در تهران