پروستات و تکررادرار زیااد؟

سلام،پدرم 63سال سن دارد و حدودا 10 سال پیش تا الان دچار تکررادرارمیباشد و دکترمراجعه کردن و گفتن مشکل پروستات دارن و دارو دادن و گفتن عمل نمیشه کرد باید سن بالای 60 سال باشد.داروی ترازوسین2 مصرف میکندو مدتی است ک قرص ظاهرافایده ای ندارد و مدام درحال دفع ادرارهستن و این موضوع باعث ناراحتی و خستگی پدرم شده،ناگفته نماند ک پدرم حدودا یکسال پیش سکته قلبی کردن و الان داروهای قلب هم استفاده میکنند.و در دوره درمان انژیو متوجه شدیم که سنگ کلیه هم دارن که باتوجه به اوضاع کرونا پیگیر سنگ کلیه نشدن.ممنون میشم راهنمایی کنید که چیکارباید بکنیم.🙏🙏

بازدید : 75 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران