نظر در مورد ازمایش PSA پروستات و ؟

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده 70 سال سن دارم و ازمایش PSA اول بنده بدون مصرف هیچ دارویی در بهمن ماه 96 عدد هفت و نیم و free PSA عدد سه بود
قرص اوفلوکساسین مصرف کردم و PSA بنده پنج و شصت شد و FRee pSa دو شد
و با خوردن قرص سفکسیم و پروستاتان و تامسوور در خرداد امسال عدد PSA. شش و سی و پنج و free PSA دو و هجده شد
میشه راهنماییم کنین چ کار باید بکنم؟ از لطفتون ممنونم در ضمن در ادرار خون مشاهده نمیشود و ادرارمنقطع نیست

3 پـاسـخ

بازدید : 510 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران