۲۴
خانــم

یک تکه گوشت بزرگ چربی مانند که شبیه پوست هست وبعصی قسمت هاش سفید وبعضی قسمت هاش حالت قرمز روشن وقسمت انتهایی آن قرمز تیره است هنگام پریو دچیست؟

با سلام ،من دختری مجرد و24 ساله هستم،برای عمل کیست مویی که داشتم ،مجبور شدم پریودم را عقب بندازم ودوبسته قرص ال دی مصرف کردم،درحین مصرف متوجه علاعم پریودی شدم،ولخته ولکه بینی داشتم من مصرف قرصم رو قطع کردم وپریود شدم ،الان در حین قاعدگی یک تکه گوشت بزرگ حالت چربی مانندکه شبیه پوست هم هست وبعضی قسمت هاش رنگ سفید وبعضی قسمت هاش حالت قرمز روشن وقسمت انتهاییش قرمز تیره هست دیدم وخیلی ترسیدم،چون مجرد هستم وازدواج نکردم میترسم که آسیبی دیده باشم،میخواستم بدونم اونم تکه گو شت چیه

بازدید : 32 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در سده لنجان