۴۳
۵4
آقــا

میزان قند خون در آزمایش و تشخیص رسیدن به دیابت یا پیشگیری آن؟

سلام وقتتون بخیر پدرم سال پیش پیوند مغراستخوان داشتند و تقریبا یک سال شده و مراقبت ها و انجام ازمایش و مراجعه به دکترشون هم انجام میدن،منتها یکی دوماهی هست که قندخونشون خیلی از حد نرمال بالا رفته و حتی یکم لاغر هم شدن از علائمشون هم تشنگی زیاد و گاهی اوقات خستگی زیاد رو دارن ، خواستم بپرسم این قند خون ناشتا که توی ازمایش پدرم 267 هستش به دیابت رسیده یا باید جلوگیری کرد؟
چیکار باید کرد؟

بازدید : 10 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص خون و سرطان (انکولوژي) در تهران