۱۶
۷۰
آقــا

با سلام حدود یک سال پیش پام در اثر یک حادثه ورزشی تا خورد و زانوم آسیب دید... رفتم دکتر گفت ام آر آی لازم نیست ... داخل سی‌تی‌اسکن هم به استخوان چیزی نشده بود.. دکتر گفت رباط اای داخلی و خارجی زانوم کش رفته پامو به مدت 1 ماه آتل گرفتم ولی الان 1 سال میگذره و پام ناپایداری داره و در اثر چرخش خالی میکنه الان تازه ام آر آی گرفتم چطوری بفهمم پام رباط پاره کرده یا نه عکسشم دادم؟

با سلام
حدود یک سال پیش پام در اثر یک حادثه ورزشی تا خورد و زانوم آسیب دید...
رفتم دکتر گفت ام آر آی لازم نیست ...
داخل سی‌تی‌اسکن هم به استخوان چیزی نشده بود..
دکتر گفت رباط اای داخلی و خارجی زانوم کش رفته
پامو به مدت 1 ماه آتل گرفتم
ولی الان 1 سال میگذره و پام ناپایداری داره و در اثر چرخش خالی میکنه
الان تازه ام آر آی گرفتم چطوری بفهمم پام
رباط پاره کرده یا نه
عکسشم دادم

بازدید : 23 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران