۵۸
۷۰
خانــم

دیسک کمر وانحراف مهره وناتوانی درراهرفتن وناهنجاری درراهرفتن به علت معلولیت وکوتاهی دست؟

باسلام خانم _58سال _چند سال بود گرفتگی عضلات وکمر برام هرازگاهی پیش میامد تااینکه دکتر تشخیص دیسک داد واینکه ازام ار ای تعجب کرده که چرا پیچیده اس واستراحت تجویز کردن که تاثیری نداشت وبعدازچن سال امادگی عمل جراحی بوجوداومد حالاپزشک میگه شماانحراف مادرزادی داشتین که به مرور زیاد شده وارتروزهم دارین وناگفته نماندکه دیسک چپم پاره شده والان سمت چپمو نمیتونم زیاد کنترل کنم ازشما پزشکان محترم کمک میخام راهنماییم کنید

بازدید : 716 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران