خونریزی رحم و درد شدی همراه ادرار در بیمار خانم با متاستاز شدید در استخوانها ، کید و طحال ، لگن و ستون فقرات که از پستان شروع شد؟

با سلام خانم بنده مدت دوساله که با بیماری سرطان پستان با متاستاز شدید در استخوانها تحت درمان و شیمی درمانی میباشد به گفته پزشک خودش سیستم ایمنی بدنش به پایینترین حد خود رسیده و داروها دیگر قادر به کنترل بیماری نیستن ، اخیرا با انجام اسکن هسته ای و سی تی تزریقی متوجه پیشرفت بیماری و متاستاز به طحال و کبد شده ایم
چند روزیست که خونریزی دارند همراه ادرار و نیز عدم کنترل ادرار همراه با درد شدید آیا راهی برای جلوگیری از خونریزی ، با جراحی یا دارو هست ؟
چون ما در شهرستان هستیم و انتقال بیمار با این وضعیت به تهران بسیار مشکل است

بازدید : 73 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص خون و سرطان بالغين (انکولوژي) در تهران