من بسیار عصبی هستم و عصبی بودن و هیجان زیاد باعث درد جسمم میشه.. درد در ناحیه نیمه چپ بدنم به صورت کامل مخصوصا سر و کتف و پشت شانه؟

سلام و عرض ادب دارم خدمت آقای دکتر من دکتر مغزو اعصاب مراجعه کردم قبلا اما گفت باید به اعصاب و روان مراجعه کنم... میخام بدونم چه بیماری هست که باعث میشه اینقدر من اذیت بشم خسته شدم دیگه واقعا درد برام غبر قابل تحمل شده خواب راحت ندارم همیشه نصف بدنم درد داره مخصوصا سرم... هیجان و عصبانیت باعث میشه اینجور بشم و مشکلم اینه که نمیتونم عصبانیتم بیرون بریزم همش میریزم توی خودم.. باید چیکار کنم؟

بازدید : 119 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران