عوارض استفاده از قرص افزایش تمرکز و تقویت حافظه منتال انرژی یوروویتال؟

حدود دو ماه پیش که برای آزمون تافل شروع به خوندن زبان کردم بعد یکی دو هفته تو آزمون های آزمایشی که خودم میگرفتم تمرکز نداشتم و سردرد میگرفتم مجبور می شدم مسکن بخورم تا سر دردم خوب بشه... خلاصه بعد سرچ کردن تو اینترنت یکی از داروهای تمرکز و تقویت حافظه نظرمو جلب کرد...خلاصه حدود یک ماهی هست ازش استفاده می کنم...سردرد ندارم و ذهنم هم زود خسته نمیشه... گفته بودن این دارو تو طولانی مدت اثرشو میزاره (2 ماهه یا سه ماهه)...خوب تو این یک ماهه هم خوب بوده...حتی دیگه احساس خستگی زیادی نمی کنم....چون میخوام یه دوره 4 ماهه استفاده کنم از این قرص (تا پایان آزمون تافل و GRE) می خواستم بدونم عوارضش تو این 4 ماه چیه...اعتیاد آوره یا نه؟....همین....ممنون از سایت خوبتون....

بازدید : 25 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران