۲۸
۶۰
خانــم

حساسیت ب عسل؟

سلام و عرض ادب
یه مدتی بدنم سردی کرده بود روده هام صداهای وحشتناک میداد طوی ک میترسیدم جایی مهمون برم روده هام صدا بدن یا نفخ کننن و من خجالت بکشم
دهنم بو میداد ولی ن معدم مشکلی داشت ن دندونام ن لثه هام
پریودام انقدر اذیتش زیاد بود ک مسکن خیلی قوی میخوردمتا خوببشم
یه مدت آب جوشو گذاشتم کمی ولرم شد بهش ی قاشق عسل زدم و ناشتا خوردم وخوب شدم بعد ی مدت احساس کردمم معدم درد میکنه وقتی میخورمم دیگ نخوردم
بعداز ی مدت دوباره یه لیوان خوردم دیدم معدم وحشتناک درد گرفت و همه بدنم بهم ریخت حالت تهوع بدن درد بی حالی دیگ نخوردم یه بار صبحونه هوس کردم کمی عسل خوردم دوباره معدم وحشتناک درد گرفت بی حال شدم حالت تهوع داشتم فشارمو گرفتم دیدم رفته رو 13فشارطبیعی بدن من 9یا10هست
دیگ میدونم بدنم ب عسل حساسیت نشون میده نمیخورم ولی دیروزی کوچولو خربزه خوردم احساس کردم دوباره فشارم بالارف سریع آبلیمو خوردم
سوالم اینه این وضعیت ممکنه برام مشکل جدی ایجاد کنه؟و اینکه چیکار کنم ک فشارم مث قبل بشه و دیگ بالا نره

بازدید : 32 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران