حساسیت به سرما؟

سلام
من پسره 29 ساله هستم که حدود یک ماهی هست که به سرما حساسیت شدیدی پیدا کردم
یعنی زمانی که در مکانی ثابت نشسته باشم که کولر روشن باشه بعد نیم ساعت حالم بد میشه
بدنم شروع میکنه به لرزیدن و استرسم بالا میره و تپش قلب میگیرم .احساس میکنم چند دقیقه دیگه ادامه پیدا کنه
دچار تشنج میشم و همزمان با این علائم شکمم هم نفخ میکنه و عضلاتم شروع به درد گرفتن و فقط با خوردن آب جوش کمی حالم بهتر میشه .
آزمایش هم دادم فقط قندم 111 بود و LDL حدود 141 و بقیه موارد بخصوص TSH مشکلی نداشتن . میخواستم
راهنمایی بگیرم مشکلم دقیقا چیه و باید به چه متخصصی مراجعه کنم .

بازدید : 85 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران