۳۰
۶۵
خانــم

سرما خوردگی یا التهاب ریه ؟

دو هفته است که بی حالم ،ولی یک هفته است حس چشایی وبویایی رو از دست دادم ،تنگی نفس شدید نیست،ولی مثل همیشه نمی تونم نفس راحت بکشم ،بیمارستان رفتم تست کرونا گرفت و آزمایش خون هم گرفت ولی گفت مشکلی نیست وقرص کلدستاپ وفکسوفنادین وساشت گیاهی روتارین وسه تا آمپول رو برام نوشت ولی تاثیری نداشت ،الان به نظر شما چکار کنم؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    داروهاي خوبي به شما دادن. نگران نباشيد، در منزل بمانيد نکات بهداشتي رو رعايت کنيد استرس و اظطراب را از خودتان دور کنيد و با من در تماس باشيد. علايم کرونا نداريد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 412 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران