احساس سرما دربدن؟

سلام به دکتر عزیز
چند روز پیش سوال پرسیدم بدن سرد میشه شما گفتید ویتامین ب بخورید شما گفتید در ارتباط باشیم
اقای دکتر بیشتر طرف چپ بدن احساس سرما میکنم هروقت احساس سرما میکنم پامیشم یکم راه میرم خوب میشه ؛مخصوصا وقت خواب بیشتر احساس سرما میکنم
خیلی هم بخاطر این بیماری استرس دارم
سرفه ندارم عطسه ندارم دمای بدنم 36٫5 است ابریزش ندارم لطفا راهنمایی

1 پـاسـخ

  • سلام و درود
    به نظر من مشکل شما بيشتر ناشي از استرس و اظطراب است. لطفا نگراني را از خودتان دور کنيد اگر تغييري در علايم ايجاد شد به من اطلاع دهيد. مي توانيد در محيط منزل قدم بزنيد. مايعات زياد بنوشيد و نفسهاي عميق بکشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 311 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران