٥٠
٧٥
خانــم

چطور كرونا رو از سرماخوردگی و آنفولانزا افتراق بدیم ؟ ؟

سلام وقتتون بخیر
آقای دكتر مادرم فقط آلرژی دارن و واكسن می گیرن معمولا نزدیك بهار دچار سرفه می شن ،با توجه به اینكه چند روز خونه تكونی می كردن و پدرم هم متاسفانه توی خونه سیگار كشیده خودشون می گن دقیقا از زمانی كه دود سیگار بهشون خورده سرفه های خیلی شدیدی دارن تب و لرز و علایم گوارشی و تنگی نفس ندارن
ساكن فسا ( استان فارس ) هستن چطور مطمئن شیم كه كرونا نیست؟ ممنون می شم راهنمایی كنید

1 پـاسـخ

  • سلام
    با توجه به اينکه تماس نداشتن بايد اميدوار باشيم که کرونا نباشه. داروهاي آلرژي را مصرف کنند و اگر سرفه ها ادامه داشت بفرماييد تا راهنمايي کنم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 284 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران