۳۳
۴۸
خانــم

کرونا یا استرس کرونا؟؟

ضمن عرض سلام وخسته نباشید.ازینکه در این روزهای سخت اینطور ساده و به بهترین شیوه به سوالات مردم پاسخ می دهید ودر کنار ما هستیدبسیاربسیارسپاسگذارم و از ایزد منان ازصمیم قلب برای شما سلامتی و تندرستی را خواستارم.
چند روز در قفسه سینه احساس درد وسنگینی داشتم اما اکنون برطرف شده ولی به مدت 2 روز است که خارش و ناراحتی در گلو دارم و بنظرم دارد رو به سرفه کردن می رود چون گاهی اوقات اما فعلا نه زیاد و ناراحت کننده سرفه دارم.می ترسم این آغازی برای سرفه کردن های ناشی از کرونا باشد.در کل حال عمومی ام خوب است و غیر از مواردی که عرض کردم مشکل دیگری ندارم.به نظر شما لازم است به مراکز درمانی مراجعه کنم.

1 پـاسـخ

  • سلام
    شما لطف داريد، همه ما بايد در کنار هم باشيم مردم ما ثابت کردند که با وجود همه مشکلات از خيلي کشورهاي پيشرفته بافرهنگترند. به اميد آباداني ايران عزيز.
    به نظر من لازم نيست احتمالا حساسيت راههاي هوايي بعد از سرما خوردگي است. جاي نگراني نيست. فعلا صبر کنيدد و در منزل بمانيد اگر تا 48 ساعت ديگر بهت نشدند به من اطلاع دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 157 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران