۳۳
۴۸
آقــا

کرونا یا استرس کرونا؟؟

ضمن عرض سلام و خسته نباشید.ازینکه در این روزهای سخت اینطور ساده و به بهترین شیوه به سوالات مردم پاسخ میدهید بسیاربسیارسپاسگذارم و از صمیم قلب از ایزد منان برای شما سلامتی و تندرستی را خواستارم.
چند روز پیش در قفسه سینه احساس درد و ناراحتی داشتم اما الان 2 روزه که این درد نمونده اما احساس خارش و ناراحتی در گلو دارم و احساس میکنم سرفه دارد شروع می شود چون گاهی اوقات اما نه زیاد سرفه دارم.میترسم این آغازی برای سرفه های خشک باشد.حال عمومی ام خوب است و هیچ ناراحتی دیگری بجز این موارد که عرض کردم ندارم.به نظر شما لازم است به مراکز درمانی مراجعه کنم

1 پـاسـخ

بازدید : 122 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران