6ماه
7ونیم
آقــا

لرزش نوزاد؟

سلام اقای دکتر نوزادم شش ماهشه که از حدودیکماه ونیمگی ی لرزی مثل اینکه سردش بشه درحدیک الی دوثانیه در سرش رخ میداد روز ی حدود سه بار من اصفهانم وچندین دکتر فوق تخصص مغز واعصاب بردمش اماهرکدوم ی چیزی میگن
یکیشون گفت اینهاتشنج های خوش خیم دوران نوزادیه ودارو نمیخاد یکیشون گفت دارو میخاد درضمن چندتاازدوستام بچه هاشون بیشتر ازاین میلرزیدن ولی دارو بهشون ندادن والانم بزرگ شدن وسالم هستن الان6ماهشه وتاالان رشد دورسر ووزنش وقدش خوب بوده نوارمغز وازمایشاتمشم سالم بوده چن روز پیش دیدم درخواب هم انجام داد
اقای دکتر الان حدود4ماهه فقط استرس دارم نمیدونم به حرف کدوماشون گوش بدم دارو هم بهش ندادم
یعنی مشکلی واسش پیش میاد؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

بازدید : 67 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب کودکان در تهران