۱۰ماه
۷/۴۰۰
خانــم

تشنج نوزاد10ماهه؟

با سلام دختر م 10 ماهشه که دقیق در روز تزریق آمپول 6 ماهگی دو بار (ساعت 7 غروب و 12 شب تشنج داد که با مراجعه متعدد به پزشکان سنندج قرص فنوباربیتال را تجویز کرده و از ان زمان 7/ فروردین 97 تا حالا از دادن قرص خودداری کرده و چند بار دیگر تشنج کرده.
حال با توجه به اینکه دخترم از فروردین امسال تا حالا آخر تیر ماه 4 بار دیگر غیر از دو بار اول تشنج داده آیا مصرف قرص فنو باربیتال را شروع کنم یا حضوری خدمت برسم برای نتیجه بهتر

1 پـاسـخ

بازدید : 472 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب اطفال و کودکان در تهران