تپش قلب؟

سلام ، چند روز پیش نصف شب که برای رفتن به دستشویی بیدار شدم دچار تپش قلب شدم و طبق نظریکی از همکاران شما درتهران که بصورت تلفنی ویزیت شدم به مدت 3 الی 4 روز پرانول و بوسپیرون خوردم ولی بعد از بهبودی قرص ها را آرام آرام کنار گذاشتم . ولی بعداز چند روز که نصف شب برای دستشویی بیدار می شوم به دلیل اینگه نگران هستم که دوباره تپش قلب داشته باشم ، به محض بیدار شدن مجددا تپش قلب پیدا می کنم
لذا دوباره پرانول و بوسپیرون را دارم مصرف میکنم الان برای اطمینان از وضعیت قلبم می خواهم بررسی دقیق تری برای قلب نزد شما داشته باشم.
آیا امکان نوبت دهی حضوری دارید ؟
باسپاس فراوان

بازدید : 125 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران