قطع مصرف گپسول آلوینتا؟

سلام و عرض ادب و تشکر بابت وبسایت خوبتان
بنده حدود یک سال از قرص آلوینتا استفاده میکنم . با دوز 37ونیم شروع کردم و مدت زیادی 75 مصرف کردم .
بنده واسه ی ترک پیش دکترم رفتم گفت واسه ی قطع باید به مدت دو هفته یک شب 37 و یک شب 75 مصرف کنی
این دو هفته بدون مشکل این کار رو انجام دادم . گفت واسه ی دو هفته ی بعد باید 37 مصرف کنی . متاسفانه حالت های بدی دارم میگیرم توی این دوره .
میخواستم بدونم باید به روش دو هفته ی قبل ادامه بدم یا اینکه این مشکلات به مرور حل میشه ؟ و پیشنهادی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر از لطفتون

بازدید : 118 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران