۱۴
۳۶
خانــم

سلام قبلا سوالم رو مطرح کردم که ایا امکان داره بیماری دختر من خطر ناک باشه با وجود مدارکی که برای شما فرستادم تشخیص شما برام مهمه اگر لازم هست به تهران بیارم حضوری خدمت شما ممنون ؟

اریكا اجرلو
متولد خرداد_1385/3/14
به مواد نگهدارنده خوراكی ها حساسیت داشت
تو این مدت زمانی كه اینجا بودیم تنها دارویی كه در مواقع بیماری استفاده كرده -سیتریزین ،كتوتیفن و ازیترومایسین بوده
چهارده سالگی اواخر سیزده سالگی اولین پریودیش بود و تقریبا هم منظم هست و تقریبا هم شدیده
با درد صورت سمت راست و گوش به پزشك مراجعه كردیم كه بهش یه سری امپول و دارو داد و گفت كه گوشش عفونت داره
- [ ] كه بعد از استفاده از داروها درد و عفونت گوشش خوب شد ولی درد سمت راست صورتش نه ،كماكان دردداشت ،
اولین سری كه به دكتر مراجعه كردیم برای درد گوشش یه سری دارو دادن
سری دوم بعد از استفاده از دارو ها ،درد گوشش خوب شد اما صورتش سمت راست ،كماكان دردش ادامه داشت دكتر این دارو هارو نوشت ،كه مامان بعد از اینكه پردنیزیلون رو تو دارو ها دید بدنشم رو چك كرد و متوجه كبودی تو قسمت زیره سینه اش شد

بعد از دیدن كبودی
به فوق تخصصص الرژی وایمونولوژی مراجعه كردیم
كه بعد از معاینه اریكا
ازمایش نوشت براش
و دارو هم فقط سفالكسین و ناپروكسن داد تا زمانی كه نتیجه ازمایش ها مشخص بشه

به دكتر فك و دندان هم مراجعه شد كه گفتن احتیاجه كه ام ار ای و اسكن بده از صورتش
بعد از استفاده پردنیزیلون كبودی ها كم كم محو شد
این خستگی و سرگیجه رو درد رو همیشه داره
که مسکن میخوره

بازدید : 105 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روماتولوژيست در تهران