۳۵
۶۰
خانــم

آیا مقدار بالای anti DNA و anticcp و anti smiitنشانه ای از بیماری لوپوس است؟

با سلام...با درد انگشت اشاره دو دست در قسمت اتصال انگشت به کف دست، و درد مفصل انگشت دوم یک پا ، 23 شهریور آزمایش خون دادم.مقدار anti DNA و anticcp و anti smiit بالاتر از حد نرمال بود.همان روز فقط یک آمپول متیل پردنیزولون و ویتامین دی زدم و هیچ دارویی مصرف نکردم. 10 روز بعد و 5 هفته بعد دوباره آزمایش را تکرار کردم مقدارها خیلی کم و در حد 2 رسیده بود. هیچ علائم دیگری ندارم. دکتر با توجه به همان آزمایش اول به من گفت لوپوس دارم. آیا این تشخیص درست است؟

3 پـاسـخ

بازدید : 336 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روماتولوژي در تهران