۳۷
۵۳
آقــا

افزایش anti dna در محدوده منفی میتواند نشان دهنده لوپوس و پیشرفت بیماری باشد؟

با سلام
خانم 37 ساله مبتلا به هاشیموتو و مشکوک به روماتیسم( علائم : درد مفاصل ، سردرد ، خشکی چشم ، دمای بدن بیشتر اوقات 37.1 درجه) که دارای cbc و esr نرمال ،
rf , crp, ana و anti ccp همگی منفی میباشد اما anti dna و anti ro طی 6 ماه اخیر در محدوه منفی روبه افزایش بوده اند ، مطرح کننده لوپوس است؟
راش پروانه شکل در صورت وجود ندارد و عملکرد کلیه ها نرمال است

1 پـاسـخ

بازدید : 60 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روماتولوژي در تهران