درمان اختلالات بعد از عمل ادنوم هیپوفیز؟

سلام
برادرم 69 ساله در تاریخ 14 مرداد98 ادنوم هیپوفیز عمل کرد بعد عمل دچار ناراحتی گوارشی شده که قبلا نداشت و دقیقا بعد عمل دچرش شده به طوری که مرتب باید دستشویی بره ولی چیزی برای دفع نیست(مدفوع) بعد عمل دکتر ویتامین D و امپول تستوسترون و پنتوس تجویز کرد که فایده ای نداشت بستری کردیم متخصص غدد لوو تیروکسین و پردینوزولون تجویز کرد بازم فایده ای نداشت خواهشا بگید ایا داروی دیگری باید بخوره
به چه متخصصی مراجعه کنیم؟
هیچ سابقه ناراحتی گوارشی نداشته دقیقا بعد عمل هیپوفیز دچار شده که فکر میکنیم از به هم ریختگی کارکرد غدد باشه متخصص غدد میگه داروی اون لوو تیروکسین و پردنیزولونه اونها هم فایده ای براش نداره
لطفا بگید چکار میتونیم براش انجام دهیم
اگر پزشک خاصی در اصفهان میشناسید معرفی کنید
ممنون

بازدید : 168 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در تهران