مشکل کلیوی؟

درود بشما
مشکلم اینه که حدود یه ماه پیش با عارضه احتباس ادرار و خروج کم ادرار و تکرر ادرار مواجه شدم که با مصرف سیپرو فلوکساسین در همان روز اول بهبود پیدا کردم و تا دو هفته ادامه دادم( البته این مشکل و درد سمت چپ در ناحیه کلیه را سال پیش نیز داشتم که برطرف شده بود)بعد از این دو هفته، یک هغته بعد دوباره احتباس و تکرر ادرار که با عوارضی مثل بی خوابی بی اشتهایی و احتباس مایعات در پاها و انگشتان و داغی و گز گز پا بسراغم امد که اینبار با مصرف چند روز سفکسیم به بهبودی نرسید و به دکتر مراجعه کردم و دکتر آزمایش خون و ادرار و سونوگرافی انتخاب کرد و آزمایش خون و ادرار نرمال بود و سونو هنوز ندادم ولی موضوع اینه که بعد از ازمایش خون شروع بمصرف سیپرو فلاکساسین کردم چون حالم خیلی بد بود و حدود یکی دو روزه عوارض و احتباس و تکرر ادرار خوب شد مثل دفعه قبل و وقتی فقط یه روز مصرف سیپرو قطع میکنم دوباره مشکلات ظاهر میشه،و وقتی ادامه میدم مشکلات قطع میشه!!!!
در حالی که در ازمایش خون و ادرار هیچ موردی نبوده!!!!!
سوال اول اینکه بنظرتون چه عارضه ای هستش؟
و ایا نیاز به انجام سونو هستش؟
و ایا سی تی اسکن از کلیه مورد نیاز هست؟
و درصورتی که این ازمایشها مورد نیاز هست اشکالی نداره همچنان سیپرو فلاکساسین مصرف کنم یا مثلا باید سه روز قبلش قطع کنم؟؟؟
ممنون میشم از راهنماییتون.

بازدید : 74 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران