۳۷
۷۰
آقــا

درباره رحم ؟

سلام خسته نباشید
ببخشید خانم دکتر من خیلی وقت ها دل دردشدید میگیرم جوری ک نمیتونم قد راست کنم
خیلی هم دکار رفتم پاپ اسمیرو تیکه برداری و حتی ازمایش Hpvهم دادم ولی همشون گفتن مشکلی نیست
ولی من همچنان از دلدرد رنج میبرم
با یکی از دوستام صحبت میکردم گفت اونم تقریبا شبیهه مشکل منو داشته وبعد از اومدن خدمت شما حالش خوب شده وتشخیص شما کیست نابوتین بوده
میشه لطف کنید درباره این کیست ها توضیح بدید لطفا

2 پـاسـخ

  • سلام گلم
    بله يکي از علل دلدردهاي مداوم ميتونه سرويسيت و هم چنين کيست نابوتين باشه و
    ما با توجه به معاينه و در صورتي که متوجه بشيم براي بيمار مشکل ساز هست براشون تخليه ميکنيم و گاهي سوزانده ميشه و شما رو به ارامش و درمان ميرسونه☺️

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 109 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مامايي در تهران