٢٥
٥٨
خانــم

مشكل مایع ازاد زیاد در كلداسك،میترسم بیماری مقاربتی گرفته باشم؟

سلام خانم دكتر خسته نباشید،خانم دكتر من 4 سال پیش با یك نَفَر رابطه جنسی داشتم و بعد مشكلاتی واسم پیش اومد مثل عادت های نامنظم كه باعث مراجعه به دكترم شد،سونو شدم و گفتن كیست دارم و مایع ازاد داخل كلداسك هست ،مایع ازادم زیاده ،جوری كه دكتر هه ی میگفت دختر اینا چین دیگه،بعد خانم دكتر من دیگه بعد اون رابطه رابطه ای نداشتم و الان 4 ساله كه با كسی نیستم،اومدم زدم توی اینترنت كه ممكنه این مایع ازاد ها ب خاطر بیماری های مقاربتی مثل سوزاك و كلامدیا...باشه،خانم دكتر من ازمایش كشت إدرار هم از من گرفتن گفتن مشكلی ندارم،الان میترسم نكنه سوزاك داشته باشم،میخواستم ببینم اگه همچین موردی بود توی ازمایش كشت ادرارم نشون میداد؟؟یا نه باید چه ازمایشی بدم تا بفهمم سوزاك دارم یا نه؟؟؟ خیلی بهش فكر میكنم.

بازدید : 72 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران