خونریزی زیاد در عادت ماهانه نشانه چیست؟

سلام خانم دکتر چند سالی میشه که در  زمان پریودی در روز دوم وسوم وبعضی وتا روز چهارم خونریزیم زیاده وهمراهش لخته خون دفع میکنم  دل درد و کمی کمر درد هم دارم میخواستم ببینم چه مشکلی وجود داره و آیا خوردن قرص مفنامیک اسید باعث کاهش خونریزی میشه با تشکر

1 پـاسـخ

  • سلام ريحانه جان اگر اين لخته ها حالت لزج و بافتي داره که مورد خاصي نيست و مربوط به بافت رحمه ولي اگر لخته واقعي مثل چيزي که از زخم ايجاد ميشه باشه نياز به بررسي فاکتورهاي انعقادي خون داره .منظورتون از خونريزي زياد چقدره؟ هر چند ساعت يک نوار بهداشتي کاملا خيس ميشه ؟ براي دردتون ميتونيد مفناميک اسيد بخوريد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 597 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران