۱۹
۸۰
خانــم

احساس گیر کرده گی توده در ناحیه گلو با همراه با استرس نمی دونم از استرس هست یا ریفلاکس چون بنده زمانی معده درد و نفخ داشتم ؟

سلام آقای دکتر وقت تون بخیر بنده پسری (کنکوری هستم) و بسیار استرسی هستم و بعد از ظهر بی دلیل استرس دارم اینم نمی تونم درمان کنم ؟ در ضمن بنده تقریبا در اکثر اوقات هنگام بلع (بدون غذا)احساس میکنم چیزی در گلوم گیر کرده و چیزی شبیه به حالت تهوع برام ایجاد میکنه و اذیتم میکنه در ضمن یکی از لوزه های بنده سمت راستی بزرگ شده و دائم ازم خلط میاد بنده سابقه معده درد و نفخ نیز داشتم و الانم شکمم زیاد نفخ میکنه نمی دونم از رفلاکس باشه یا چیزی دیگه ای ؟ ولی در شب ها احساس نمی کنم ؟! ممنون ازتون

بازدید : 24 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران