18/7
خانــم

کهیر و تبدیل به دونه؟

دخترم 6 سالشه مدت یکماهی است کم و بیش بدنش روخارش میزند و بعدازاون کهیر میزند و تبدیل به دونه میشودآزمایش خون دادیم همه چیزش خوب و فقط esr 12 بود و تب ندارد پیش دکتر اطفال بردیم گفتن ممکنه حساسیت به غذا یا به چیزای دیگر باشد امپول ضد حساسیت و پماد کالامین دادیم خوب نشده پیش دکتر الرژی بردیم علاوه برپماد و اسپری و قرص ایروکاست ازمایش خون حساسیت داده همچی خوبه ولی هنوز خارشش خوب نشدهاست لطفا راهنمایی کنید علت چیست ممنون
یاداوری شاید مرتبط باشد مدت دوسالی است تو ازمایش ادارش خون مشاهده شده و بصورت فصلی ازمایشش رو تکرار میکنیم کارکرد کلیه و سونو و عکس کلیهاش خوب دراومده و سنگ ندارد

بازدید : 101 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران