کهیر عجیب در دست و پا؟

با سلام و عرض ادب
بنده دو ماهه بدنم کهیر زده که هفته قبل به متخصص پوست و مو مراجعه کردم که قرص سیتیریزین و فاموتیدین تجویز کردن ولی تو این چند روز اثر خاصی نداشته (کمتر شده ولی کامل برطرف نشده) قرص سیتیریزین اثر بخشیش خیلی ضعیفه که با خوردنش باز هم خارش رو دارم و بیشتر تو ناحیه زانو به پایین و سطح رویی پامه
حالا سوالم اینه که چه دارویی مصرف کنم بهتره؟؟

1 پـاسـخ

  • با سلام
    جهت مشاوره با شماره واتساپي 09917802075 هماهنگ بفرماييد.
    يکي از شايعترين دلايل کهير، عفونت هاي ويروسي نظير سرماخوردگي هستند و برطرف شدن آنها ممکن است نياز به زمان داشته باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 68 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران