۳۳
۶۳
خانــم

درقسمت چپ سینه ،،سوزش سمت چپ سینه جوری که حالت تهوع بهم دست میده و انگار که به پاهام میزنه البته پای چپ؟

بنده حدود یک هفته می‌شود که دچار نفس تنگی هستم که قبلا بخاطر آلرژی نیز داشتم کم وبیش.اما تو این یک هفته یکدفعه بدنم یخ میکنه ویا ب عکس گرم و سرد میشه که من کل بدنم خیس میشه که اول به نظرم اومد که بخاطر عادت ماهیانه میباشد اما الان که عادت ماهانه تمام شده بازهم علائم زیاد رو دارم یعنی سرگیجه و سردرد زیاد که از هفته قبل شروع شده که اما با یک تفاوت که ناراحتم یا عصبانی شروع میشه ،،گرسنه هستم اما غذا میخورم احساس حالت تهوع دارم اما بالا نیاوردم و درد شدید سمت چپ سینه و سوزش که انگار بیشتر شده وچند ماه پیش هم سونو سینه دادم گفتند که کیست های کوچک وبزرگ دارید ویک توده که چیز خاصی نیست ولی به پزشک جراح مراجعه کنید آمل نرفتم .لطفا راهنمایی کنید چون خیلی مریض میشم وهربار کلی هزینه میدم اما معلوم نمیشه دلیلش چیه ..
ویک نکته اینکه تو این مدت یهو کل دندون ها درد گرفته که به دکتر مراجعه کردم واقعا تعداد زیادی دندون خراب شدند

بازدید : 62 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح قلب و عروق در تهران