سوزش کلیه و تشنگی شدید، دیابت؟

سلام، وقت بخیر.
مدت حدود 6 ماه هست صبح ها که از خواب بیدار میشم احساس تشنگی خیلی شدیدی دارم انگار که چند روز هست آب نخوردم در طول روز هم مصرف مایعاتم نسبتا بالا رفته، جدیدا مقدار خیلی کمی سوزش در کلیه هام حس میکنم و موقع برخاستن از زمین سرگیجه دارم گاهی، آزمایش خون دادم که مقداری قند خونم رو بالا نشون میده، پدربزرگم هم دیابت داره.
تصاویر آزمایش خونم رو ضمیمه میکنم ممنون میشم نظر دکتر رو در این باره بدونم.
و اگر دارویی نیاز هست برای کنترل موقتی تا مراجعه به پزشک (با توجه به شیوع ویروس کرونا) چی هست؟

بازدید : 36 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کليه بالغين (نفرولوژي) در تهران