۵۸
۵۰
آقــا

مشکل دفع پروتئن و ضعف شدید کلیه،الان یک بالا،پتاسیم بالا؟

بعد از چند ماه مصرف دارو متاسفانه هر روز ضعیف تر میشن، مساله اساسی ترس خود بیمار و اطرافیان از هرگونه مواد غذایی است، به شکلی که حدود 40 روز بیمار اصلا مصرف گوشت قرمز نداشته حتی گوشت گوسفندی!!
مطمئنا داشتن یه دستور غذایی خیلی کمک کننده است ،در کل هرجا مراجعه میشه فقط منع غذایی مطرح میشه، اصلا یه دستور از قبل تدوین شده برای این نوع بیماران بهشون داده نمیشه، بله درسته بیمار کراتین و پتاسیم بالا داره مطمئنا باید خیلی چیزها خیلی خیلی کم بخوره و در آخرین مرحله کلا حذف کنه،ولی بیمار ما اگه بیماری از پا درش نیاره3،این نخوردنهای بیجا نابودش میگنه،لطفا راهنمایی کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 286 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کليه بالغين (نفرولوژي) در تهران