۲۰
۶۰
خانــم

علائمی که نمیدونم مال چه مشکلیه ؟

سلام خسته نباشید
من حدودا یه هفته ست که کم کم دارم دچار علائم متفاوتی میشم که حتی نمیدونم برای چه مشکلیه
اولش فقط سردرد بودم و سرم سنگین بود ، بعد پریود شدم و برخلاف همیشه زیر شکمم به شدت درد میکرد و لخته ی خون زیاد میدیدم ( البته تا روز سوم فقط )
بعد از تموم شدن پریودیم علائمم بیشتر شد ، سرم سنگین تر شد و سردردام بیشتر ، تپش قلب یهویی و طولانی مدت میگیرم ، گاهی دست و پاهام یخ میزنن و سرم گیج میره ، معده م همش بهم میریزه و یا سوزش معده دارم یا درد و حتی گاهی حالت تهوع ، گاهی به شدت دل درد میشم و دردش تا قفسه ی سینه م و دست و پاهام میپیچه ، گلوم و بینیم انگار که سرما خورده باشم میسوزه ولی هیچ علائم دیگه ای که نشون بده سرما خوردم ندارم ، دمای بدنم همش تغیر میکنه یا خیلی سردمه یا خیلی گرممه ( تب ندارم اما ) ، جدیدا هم گاهی توی دست و پاهام احساس ضعف و بی قراری میکنم ، زیر شکمم هم بهم میریزه و خمیازه هم زیاد میکشم
دکتر قلب رفتم چکاب شدم و گفتن مشکلی ندارم ، نمیدونم مشکلم از کجاست و چه دکتری باید برم یا چه دارویی بخورم ؟

بازدید : 51 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران