۴۸
خانــم

قرص ال دی مصرف میکنم و امروز رابطه داشتم با همسرم و آب منی وارد شد ایا لازمه با وجود اینکه قرص ال دی مصرف میکنم لازم‌است برای اطمینان خاطر قرص اورژانسی مصرف کنم؟

سلام خدمت خانم دکتر مهربان من برای جلوگیری قرص ال دی مصرف میکنم و امروز رابطه داشتم با همسرم و آب منی وارد شد ایا لازمه با وجود اینکه قرص ال دی مصرف میکنم لازم‌است برای اطمینان خاطر قرص اورژانسی مصرف کنم ؟لطفا راهنماییم کنید چکار کنم ممنونم

1 پـاسـخ

بازدید : 114 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران