سوزش بعد از رابطه؟

با سلام،بنده بعد از رابطه جنسی در ناحیه دهانه واژن سوزش دارم و کمی خونابه میاد ازم،که نهایتا تا12ساعت بعد خوب میشه،البته درحالت عادی همچین مشکلی ندارم،چون از کاندوم استفاده میکنیم،ممکنه حساسیت به کاندوم باشه؟چون بدون کاندوم همچنین مشکلی برام پیش نمیاد؟چه دارویی باید استفاده کنم واسه برطرف شدن این مشکل؟

2 پـاسـخ

  • سلام‌ ملينا جان احتمال زياد به کاندوم حساسيت داريد .قبل رابطه معاشقه داشته باشيد تا واژن کاملا آماده باشه اگر احساس ميکنيد بدنتون خيس نميشه از ژلهاي لوبريکانت استفاده کنيد .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
  • ممكنه حساسيت به كاندوم باشه ولي ختما بايد براي تشخيصهاي ديگه معاينه بشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 1454 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران