۸۲
۶۵
خانــم

باسلام خانم دکتر عزیز مادرم چند ماهه دچارحالتهای فراموشی خصوصا حافظه کوتاه مدت شده وهرچیزی راچندین باربراش توضیح میدیم امابلافاصله فراموش میکنه،میگه یه نفر روتوی حیاط دار زدن وتصاویرخیالی میبینه،خانم دکتر عزیزم مادرم ازسن ۳۰ سالگی برای ماهم پدربوده وهم مادر لطفا کمکمون کنید وقت گرفتم شنبه ساعت۱۰:۳۰ مطب خدمتتون برسیم فقط سوالم اینه که قبل ازحضور اسکن ازمغز ویا آزمایشات خاصی لازم هست انجام بدیم؟چون ازشهرستان خدمت میرسیم؟

ایشان 82 سال دارندو داروهای قلبی وفشارخون مصرف میکنند،آنژیو شدند. خداوند به شماخیروسلامتی عنایت فرمایند‌.بااحترام وسپاس فراوان

بازدید : 80 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران