سردرد بعد از بیدار شدن از خواب ؟

با سلام خواستم بدونم علت سردرد به هنگام صبح بعد از بیدار شدن از خواب چی میتونه باشه و آیا راه درمانی داره؟ سپاس

1 پـاسـخ

  • سلام. فشار خون خود را چک کنيد و اگر کمتراز 10است مصرف روزانه نمک و مايعات را افزايش دهيد تا جايي که هميشه فشار بالاي 10 بماند. مشکلات اعصاب وروان علت مهم سردرد درسن شما هستند که البته نياز به ويزيت و بررسي توسط متخصص اعصاب وروان داريد تا شرح حال و ارزيابي دقيقتر به عمل ايد.در هر حال خودبخود خوب نخواهد شد و حتمن به طي دوره درمان زير نظر متخصص اعصاب وروان نياز دارد.عوارض و مشکلات مختلفي هم بر ساير بخشهاي بدن درعدم درمان ايجاد ميکند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 844 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران