درمورد تشخیص کیست مویی ناف ؟

با سلام من دقیقا یک سال پیش
عمل جراحی باز کیست ناف داشتم که آبسه کرده بود وبعد از عمل تقریبا دو هفته چند روز یک بار پانسمان عوض شد ولی عفونت از بین نرفت و بالاخره تقریبا یک ماه برای تخلیه آبسه توی بیمارستان بودم و هر روز چند بار تمیز و شستشو و پانسمان تعویض میشد خلاصه زجر زیادی کشیدم .
الان چند هفته ی هست نافم بو میده و دو سه روزی هست احساس میکنم داره شکمم بزرگتر میشه
اینو اضافه کنم 30سالمه. سیستم بدنی من ضعیفه بخاطر کم تحرکی-مصرف سیگار-و مصرف خیلی کم غذا روزانه اکثرا یک وعده-کارم یه جوریه که اکثرا شبا تا روز بیدارم و گاهی هم کم میخابم.

حالا سوالم اینجاست تشخیص قبل از عفونت امکان پذیره ؟ از طریق سونوگرافی یا چیزی مثل این.
اگه امکان پذیره به نظرتون اگه مثبت بود لیزر بهتر نیست؟

بازدید : 34 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران