برای درمان قارچ ناف چه دارویی استفاده کنم ؟

سلام وقتتون بخیر
چند ماه پیش داخل نافم مواد جامدگونه سفید رنگی رو مشاهد کردم که بوی نامطلوعی هم داشت .
دکتر که رفتم دوتا پماد و یک چرک خشک کن به من داد .
توی اینترنت که سرچ کردم یکی از پماد ها برای درمان عفونت و دیگری برای درمان قارچ بود .
خود دکتر هم بهم گفت که یا قارچه یا عفونت .
پماد ضد عفونت رو که اول زدم خوب نشد ولی بعد از اینکه از پماد ضد قارچ استفاده کردم خیلی زود به سمت بهبودی رفت و اون مواد کم کم از نافم خارج شد .
حالا بعد از چند ماه دوباره دیشب متوجه شدم نافم قارچ زده . اما اون پماد رو چند روز پیش انداختم دور و اسمش رو یادم نمیاد چی بود .
خواستم ازتون بپرسم برای درمان قارچ نافم ، از چه پماد یا دارویی باید استفاده کنم . ممنون میشم راهنماییم کنید .

بازدید : 116 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران