'65
آقــا

دردبیضه همراه باتکررادرار ؟

سلام جوان 34ساله که چندسالی است تکرر ادراردارم،هنگام مراجعه به دکتر و انجام سونوگرافی واریکوسل گرید2و3را اعلام کردند.گاهی درهردو طرف راست و چپ توده ای مشاهده می شود وخواب راحت ندارم .چون خودم رشته بهداشت هستم واطلاعات کافی دارم،واینکه از چندین نفر شنیدم باعث عقیم و احتمال عود زیاد هست.ممنون اگر راهنمایی بفرمائید.درضمن قرص های افلوکساسین،سیپرو،کلیدینیوم سی استفاده می کنم.گاهی هم تامسولوسین

بازدید : 78 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران