زود انزالی شدید به همراه حجم بسیار کم مایع منی؟

با سلام خدمت شما. بنده چند سال قبل موقع خودارضایی اجازه نمیدادم مایع منی از من خارج بشه و بعدا مایع منی با ادرار از من خارج میشد تقریبا بعد از شش ماه تکرار این کار به زودانزالی شدید دچار شدم به طوری که انزال حدود ده نهایتا بیست ثانیه زمان میبره و حجم مایع منی من به شدت کاهش یافته ضمن اینکه بعضا در روز های عادی هم همینطوری بعد از ادرار از من چند قطره مایع منی خارج میشه.میخاستم راهنماییم کنید که چکار کنم؟ایا احتمال اسیب دیدن بیضه ها یا پروستات یا حتی مثانه من هست؟

1 پـاسـخ

بازدید : 66 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران