۴۴
۶۱
خانــم

سلام.بنده متولد سال 57 هستم 18 ساله ازدواج کردم و دارای دو فرزند پسر 13و7 ساله هستم روش جلوگیری به طور طبیعی در 5 سال اول و تا پارسال از تاندون بعد شوهرم دیگه زیر بار تاندون نرفت ومن دستگاه گذاشتم که متاسفانه بعد از 6 ماه بیرون آوردمش چون در شوند گرافی به من گفته شد به سمت پایین حرکت کرده .حالا باتوجه به سن و وضعیتی که گفتم چه وسیله ضد بارداری رو برای پیشگیری مناسب میدونین؟؟؟

سلام.بنده متولد سال 57 هستم 18 ساله ازدواج کردم و دارای دو فرزند پسر 13و7 ساله هستم روش جلوگیری به طور طبیعی در 5 سال اول و تا پارسال از کاندوم بعد شوهرم دیگه زیر بار کاندوم نرفت ومن دستگاه گذاشتم که متاسفانه بعد از 6 ماه بیرون آوردمش چون در سونوگرافی به من گفته شد به سمت پایین حرکت کرده .حالا باتوجه به سن و وضعیتی که گفتم چه وسیله ضد بارداری رو برای پیشگیری مناسب میدونین؟؟؟

1 پـاسـخ

بازدید : 55 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران