شقاق و همورید و جوش مقعدی؟

سلام من 8 ماهه باردارم قبلایکم یوبوست داشتم و از مقعدم یه ذره پوست و گوشت زده بود بیرون یه هفته بود درد در اطراف باسنم داشتم عکس گرفتم دونه های چرکی زیادی زده و خیلی میسوزه حتی سرویس میرم نمیتونم خودمو بشورم و تمیز کنم و چون یکم قبلا یوبوست داشتم خیلی رژیم غذایی مو راعایت کردم و بیشتر وقتا اسهالم
قبلا ک یکم اذیت شدم یه پماد زدم خوب شد الانم امکانش نیست حضوری برم دکتر ممنون میشم راهنمایی کنید و بین واژن و مقعدم حس میکنم باد کرده و برجسته شده تو عکس ک فرستادم دیده میشه و سفته

بازدید : 50 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران